Добре дошли! Вход | Регистрация
Вашата кошница е празна!

Как да поръчам

Първата стъпка към поръчка е кликване върху бутона "Добави в кошницата". Под главното меню се появява лента, в която светят името на поръчания продукт и "кошница".

В случай, че желаете да продължите пазаруването, не обръщайте внимание на тази лента. Кошницата ще стой в горния десен ъгъл и можете да я достъпите, когато пожелаете.

В случай, че искате да реализирате поръчката, кликнете върху "кошница" от лентата, появяват се поръчаните продукти, в дъното на страничката има два бутона, "продължи пазаруването" и "плащане". Кликвате върху "плащане", следват варианти, пазаруване като гост или регистрация, избирате желаното. Следват детайли за доставка и плащане, които в нашия случай са аналогични. Попълвате си адрес и т.н. и натискате "продължете".

Следва начин за доставка, принципно има един вариант за БГ - твърда тарифа в размер на 4лв. В случай, че поръчката е над 49.99лв, има опция за безплатна доставка. В полето за коментар можете да добавите каквото желаете. Натискате "продължете".

Следва "Начин за плащане", избирате "плащане при доставка. Тука искам да обърна специално внимание, че до бутона "продължете" има прозорче, "Прочетох и се съгласих с условията за ползване", върху което трябва да кликнете, за да продължите. Кликвате върху "продължете".

Следва "Потвърди поръчката" и това е.... ;-)

 

 

 

Няма добавени продукти в тази категория.